12 September 2007

Tàrrega 2007



HISTÒRIES PER A HOMES I DONES BONS a Fira Tàrrega 2007, ha estat un èxit.
S'han mostrat interessats en el nostre espectacle, la Comunitat Valenciana,Palma de Mallorca, La Rioja, Igualada,....entre altres i també Manchester i especialment Itàlia que ens ha fet una proposta en ferm per dur l'espectacle a un festival a Parma. Aquesta proposta ens arriba a traves d'un professor de llengua de la Universitat de Urbino que ja s'ha ofert per a traduir els textos.

Així doncs, encara que dono per acabada aquesta sèrie d'il·lustracions d'ombres, el viatge iniciàtic del meu caminant, no ha fet més que començar!

"I si la trobes pobre, no és que Ítaca
t'hagi enganyat. Savi, com bé t'has fet,
sabràs el que volen dir les Ítaques."

1 comment:

Gerard Armengol said...

Carai Pisu! Felicitats per l'espectacle! Suposo que seria massa demanar-te que me l'enviis per correu electronic, pero si tens un moment podries fer-ho. Ens agradaria molt veure'n els resultats!

Doncs la veritat es que estem tots dos be. Dibuixant molt. Encara no ens hem ficat amb el projecte però tot vindrà.

Escolta, la meva germana em va donar el telèfon d'una germana del pare de la teva cosina Carlota que es veu que viu aqui, a Baltimore. Encara no la hem trucat , però potser ho hauriem de fer, no creus? Saps de qui et parlo.

Mira Pisu, et deixo el meu mail, per si de cas no el tens i ens escrius alguna cosa quan puguis que ens farà il.lusió. I de pas envies el video de les ombres jejej...

és molt fàcil:
armengol.gerard@gmail.com